Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pasta z makreli z dodatkiem białego sera to perfekcyjny dodatek do kanapek. Sycąca, aromatyczna, a przede wszystkim pyszna – będzie świetnym towarzyszem przy śniadaniach, lunchu lub kolacji. Majonez dekoracyjny WINIARY, będzie ukoronowaniem naszego przysmaku - nada mu zwartą konsystencję i doda wyrazistości. Pycha!
Przygotowanie
22 min
Krok 1
5 min
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.
Krok 2
5 min
Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.
Krok 3
5 min
Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.
Krok 4
2 min
Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.
Krok 5
5 min
Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.
Krok 1
z
5
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.
Krok 2
z
5
Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.
Krok 3
z
5
Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.
Krok 4
z
5
Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.
Krok 5
z
5
Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0