Skip to Main Content
Zdobądź losy Loteria Klubu WINIARY
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Pasta z makreli i białego sera
Dodaj do CookBook

Pasta z makreli i białego sera

(3)
22 min
Łatwy
Kup składniki
Autorem przepisu jest szpileczkaa
mymenu plan winiary

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

mymenu plan winiary

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

2 porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
12  g
Majonez Dekoracyjny WINIARY
0.5 
Makrela wędzona
100  g
Twaróg półtłusty
2 
Jajko
1 
Cebula
10  g
Pietruszka
trochę
Sól
trochę
Pieprz czarny
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Węglowodany
6.8 g
Wartość energetyczna
432.9 kcal
Tłuszcze
13.7 g
Białko
20.2 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Pasta z makreli z dodatkiem białego sera to perfekcyjny dodatek do kanapek. Sycąca, aromatyczna, a przede wszystkim pyszna – będzie świetnym towarzyszem przy śniadaniach, lunchu lub kolacji. Majonez dekoracyjny WINIARY, będzie ukoronowaniem naszego przysmaku - nada mu zwartą konsystencję i doda wyrazistości. Pycha!

Przygotowanie

22 min
  • Krok 1

    5 min
    Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.
  • Krok 2

    5 min
    Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.
  • Krok 3

    5 min
    Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.
  • Krok 4

    2 min
    Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.
  • Krok 5

    5 min
    Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.
Pasta z makreli i białego sera

Krok 1 z 5

Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.

Pasta z makreli i białego sera

Krok 2 z 5

Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.

Pasta z makreli i białego sera

Krok 3 z 5

Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.

Pasta z makreli i białego sera

Krok 4 z 5

Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.

Pasta z makreli i białego sera

Krok 5 z 5

Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Kup składniki
lite

Ogólna ocena

1.0 z 5
1
Wszystkich ocen: 1
Podziel się swoją opinią
Select a row to filter reviews by rating
11
00
00
00
00
11

Opinie

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Więcej przepisów

  • Bezglutenowe
  • Bez orzechów laskowych
  • Bez orzeszków ziemnych
  • Bez skorupiaków
  • Bez soi
  • Brunch
  • Entrant
  • Jajka
  • Jesień
  • Kolacja
  • Kuchnia europejska
  • Kuchnia regionalna
  • Kuchnie świata
  • Łatwy przepis
  • Na co dzień
  • Niski poziom cukru
  • Przekąski
  • Przyjazny dla Keto
  • Śniadanie
  • Warzywa
  • Weekend
  • Wegetariańskie
  • Z jajkami
  • Źródło białka
  • Z rybą

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Pasta z jajek z serem

    Pasta z jajek z serem

    20 min Łatwy
  • Jajka faszerowane pastą z awokado w chrupiącej panierce z krewetkami

    Jajka faszerowane pastą z awokado w chrupiącej panierce z krewetkami

    45 min Łatwy
  • Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych

    Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych

    15 min Łatwy
  • Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych

    Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych

    15 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Dostępność
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu