Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Znana wszystkim dobrze pasta jajeczna, tym razem z dodatkiem pieczarek. To połączenie zapewnia niesamowity smak i delikatność. Ukoronowaniem jest majonez dekoracyjny WINIARY, który świetnie dopełni nasz przysmak. Tak przyrządzona pasta idealnie sprawdza się na kanapki. Drugie śniadanie gotowe! Smacznego!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
5 min
Cebulę pokroić w prążki i podsmażyć na oleju.
Krok 2
15 min
Pieczarki obrać, oczyścić i zetrzeć na tarce do jarzyn. Tak przygotowane pieczarki dodać do smażonej cebuli. Dusić wszystko razem, aż pieczarki puszczą sok.
Krok 3
10 min
Jajka obrać i zetrzeć na tej samej tarce, co pieczarki. Kiedy wystygną smażone pieczarki, odlać z nich wodę i połączyć z jajkami. Doprawić majonezem oraz przyprawami. Pasta do chleba gotowa.
Krok 1
z
3
Cebulę pokroić w prążki i podsmażyć na oleju.
Krok 2
z
3
Pieczarki obrać, oczyścić i zetrzeć na tarce do jarzyn. Tak przygotowane pieczarki dodać do smażonej cebuli. Dusić wszystko razem, aż pieczarki puszczą sok.
Krok 3
z
3
Jajka obrać i zetrzeć na tej samej tarce, co pieczarki. Kiedy wystygną smażone pieczarki, odlać z nich wodę i połączyć z jajkami. Doprawić majonezem oraz przyprawami. Pasta do chleba gotowa.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0