Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szybki przysmak, który odznacza się zastrzykiem witamin, orzeźwiającą nutą oraz wybitnym smakiem. Sałatka owocowa podana w skórce od awokado to jedno z tych dań, które robią niemałe wrażenie tuż po podaniu i jeszcze większe po zjedzeniu. Smacznego!
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Awokado rozkroić, wyjąć ze środka miąższ i pokroić.Banana obrać, pokroić w plastry, grejpfruta obrać i zdjąć błonkę, pokroić.
Krok 2
5 min
Owoce wymieszać, włożyć do skórki z awokado.
Krok 3
2 min
Syrop malinowy wymieszać ze szczyptą imbiru, polać mi sałatkę.
Krok 1
z
3
Awokado rozkroić, wyjąć ze środka miąższ i pokroić.Banana obrać, pokroić w plastry, grejpfruta obrać i zdjąć błonkę, pokroić.
Krok 2
z
3
Owoce wymieszać, włożyć do skórki z awokado.
Krok 3
z
3
Syrop malinowy wymieszać ze szczyptą imbiru, polać mi sałatkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0