Owocowa sałatka z awokado
17min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
3.1 g
Węglowodany
29.51 g
Tłuszcze
15.01 g
Wartość energetyczna
243.32 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Awokado rozkroić, wyjąć ze środka miąższ i pokroić.Banana obrać, pokroić w plastry, grejpfruta obrać i zdjąć błonkę, pokroić.
Krok 2
5 min
Owoce wymieszać, włożyć do skórki z awokado.
Krok 3
2 min
Syrop malinowy wymieszać ze szczyptą imbiru, polać mi sałatkę.
Szybki przysmak, który odznacza się zastrzykiem witamin, orzeźwiającą nutą oraz wybitnym smakiem. Sałatka owocowa podana w skórce od awokado to jedno z tych dań, które robią niemałe wrażenie tuż po podaniu i jeszcze większe po zjedzeniu. Smacznego!
Komentarze 0