Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Z podanych składników zrobić ciasto i usmażyć naleśniki.
Mięso podsmażamy, dodajemy roztarty czosnek, chwilę dusimy. Doprawiamy i dusimy 5 minut.
Dodajemy fasolę, kukurydzę i przecier pomidorowy. Dusimy następne 5 minut.
Gotowy farsz nakładamy na naleśniki i zawijamy.
Wkładamy gotowe naleśniki do naczynia żaroodpornego, posypujemy tartym serem żółtym i zapiekamy do momentu rozpuszczenia się sera.