Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszny sposób, na delektowanie się smakami lata całym rokiem! Wyśmienite ogórki z aromatyczną cebulką oraz koperkiem zamknięte w słoiku. Mizeria na zimę dzięki, krótkiemu czasu pasteryzowania zachowa Swój wyjątkowy zapach, a także wyśmienity smak.
Przygotowanie
1455 min
Krok 1
8 min
Ogórki kroimy w grubsze plastry, cebule w piórka, a koperek drobno siekamy.
Krok 2
2 min
Dodajemy pozostałe składniki i wszystko mieszamy.
Krok 3
1440 min
Miske przykrywamy i pozostawiamy na 24 godziny.
Krok 4
5 min
Mizerie nakładamy do półlitrowych słoików i pasteryzujemy 5 minut (nie dłużej).
Krok 1
z
4
Ogórki kroimy w grubsze plastry, cebule w piórka, a koperek drobno siekamy.
Krok 2
z
4
Dodajemy pozostałe składniki i wszystko mieszamy.
Krok 3
z
4
Miske przykrywamy i pozostawiamy na 24 godziny.
Krok 4
z
4
Mizerie nakładamy do półlitrowych słoików i pasteryzujemy 5 minut (nie dłużej).
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0