Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Masło czosnkowo-ziołowe najlepiej smakuje na świeżym, kruchym pieczywie. Fantastycznie wzbogaca jego smak, dzięki czemu możemy spokojnie zjeść kanapkę praktycznie bez innych dodatków. Przygotowanie go nie jest trudne, a efekt zadowala na tyle, że na pewno nie będziemy żałować ani minuty spędzonej w kuchni.
Przygotowanie
5 min
Krok 1
5 min
Wyjąć masło, aby zmiękło. Zioła należy posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć z miękkim masłem. Łyżką wygładzić powierzchnię i gotowe!
Krok 2
1 min
Polecam masło szczególnie jako dodatek do grilla. Smarujemy z obu stron pokrojona bagietkę i przypiekamy na grillu.
Krok 3
5 min
Będzie świetne również jako dodatek do smażonych i duszonych ryb.
Krok 1
z
3
Wyjąć masło, aby zmiękło. Zioła należy posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć z miękkim masłem. Łyżką wygładzić powierzchnię i gotowe!
Krok 2
z
3
Polecam masło szczególnie jako dodatek do grilla. Smarujemy z obu stron pokrojona bagietkę i przypiekamy na grillu.
Krok 3
z
3
Będzie świetne również jako dodatek do smażonych i duszonych ryb.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0