Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Prosto i wykwintnie: bagietkowe kromeczki z pastą twarogowo-majonezową, ozdobione paseczkami łososia i serwowane w towarzystwie zieleniny.
Przygotowanie
12 min
Krok 1
3 min
Ser rozgnieć widelcem.
Krok 2
2 min
Do sera dodaj Majonez, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Krok 3
3 min
Bagietkę pokrój na skos.
Krok 4
2 min
Kawałki bagietki posmaruj serkiem.
Krok 5
2 min
Na każdej ułóż kawałki łososia i posyp obficie zieleniną.
Krok 1
z
5
Ser rozgnieć widelcem.
Krok 2
z
5
Do sera dodaj Majonez, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Krok 3
z
5
Bagietkę pokrój na skos.
Krok 4
z
5
Kawałki bagietki posmaruj serkiem.
Krok 5
z
5
Na każdej ułóż kawałki łososia i posyp obficie zieleniną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0