Kanapki z serem i łososiem
12min
Łatwy
1 łyżka
400 g
Twaróg półtłusty
1 pęczek
Szczypiorek
1 pęczek
Koperek
1 trochę
Pieprz czarny
100 g
Łosoś wędzony
1
Bagietka francuska
.
Wartości odżywcze
Białko
17.81 g
Węglowodany
22.22 g
Tłuszcze
8.83 g
Wartość energetyczna
240.38 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
12 min
Krok 1
3 min
Ser rozgnieć widelcem.
Krok 2
2 min
Do sera dodaj Majonez, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Krok 3
3 min
Bagietkę pokrój na skos.
Krok 4
2 min
Kawałki bagietki posmaruj serkiem.
Krok 5
2 min
Na każdej ułóż kawałki łososia i posyp obficie zieleniną.
Prosto i wykwintnie: bagietkowe kromeczki z pastą twarogowo-majonezową, ozdobione paseczkami łososia i serwowane w towarzystwie zieleniny.
Komentarze 0