Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka w sosie musztardowym to szybkie danie, które możesz podać na wielkanocny stół, ale także proponując swoim domownikom na co dzień, zachwycisz ich czymś nowym. Wystarczy 20 minut, aby dla czterech osób podać jajka z pysznym sosem, bo to właśnie w sosie tkwi sekret udanego dania. Do jego przygotowania użyj Majonezu dekoracyjnego WINIARY, kwaśnej śmietany i musztardy z gorczycą.
Przygotowanie
18 min
Krok 1
5 min
Majonez połącz ze śmietaną i musztardą, dopraw solą.
Krok 2
8 min
Jajka ugotuj na twardo.
Krok 3
5 min
Obierz, przekrój na ćwiartki i ułóż na półmisku. Polej przygotowanym sosem. Udekoruj koperkiem i kaparami.
Krok 1
z
3
Majonez połącz ze śmietaną i musztardą, dopraw solą.
Krok 2
z
3
Jajka ugotuj na twardo.
Krok 3
z
3
Obierz, przekrój na ćwiartki i ułóż na półmisku. Polej przygotowanym sosem. Udekoruj koperkiem i kaparami.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0