Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka na twardo z pysznym, gęstym sosem majonezowo-jogurtowym z kaparami, konserwową szynką i marynowanymi pieczarkami z siekanym szczypiorkiem.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
2 min
Majonez zmieszaj z jogurtem.
Krok 2
5 min
Kapary i pieczarki pokrój w kostkę, szynkę w paseczki.
Krok 3
3 min
Połącz wszystkie składniki z sosem majonezowym. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
5 min
Jajka obierz ze skorupek, przekrój na połowę i ułóż na sosie żółtkiem do góry. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
Krok 1
z
4
Majonez zmieszaj z jogurtem.
Krok 2
z
4
Kapary i pieczarki pokrój w kostkę, szynkę w paseczki.
Krok 3
z
4
Połącz wszystkie składniki z sosem majonezowym. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
z
4
Jajka obierz ze skorupek, przekrój na połowę i ułóż na sosie żółtkiem do góry. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0