Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka gotujemy na twardo, szynkę drobno kroimy.
Szczypiorek siekamy jak najdrobniej, ogórki kroimy i wyciskamy nadmiar soku.
Rzodkiewkę siekamy drobno lub trzemy na tarce, jajka obieramy, kroimy na połówki.
Wyciągnięte żółtka rozgniatamy widelcem i dodajemy do reszty składników. Następnie dodajemy Majonez Dekoracyjny Winiary i mieszamy wszystko. Farsz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Białka wypełniamy farszem i układamy na talerzu, smacznego.