Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Chcesz przygotować tradycyjną zupę, ale w nowej odsłonie? Biały barszcz kokosowy z pewnością będzie tym, co może sprostać Twoim oczekiwaniom. Wystarczy, że przygotujesz Barszcz biały WINIARY na mleku kokosowym, dodasz imbir, filet rybny oraz młode liście szpinaku. Jako dopełnienie potrawy dodawaj jajko na twardo.
Do mleczka kokosowego dodaj imbir i masło. Gotuj przez 5 minut.
Krok 2
10 min
Odsączone filety rybne dodaj do zupy i gotuj kolejne 10 minut.
Krok 3
5 min
Barszcz biały rozprowadź w 500 ml zimnej wody i dodaj do gotującego się wywaru z rybą. Całość zagotuj.
Krok 4
1 min
Dodaj liście szpinaku i gotuj około minuty. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 1
z
4
Do mleczka kokosowego dodaj imbir i masło. Gotuj przez 5 minut.
Krok 2
z
4
Odsączone filety rybne dodaj do zupy i gotuj kolejne 10 minut.
Krok 3
z
4
Barszcz biały rozprowadź w 500 ml zimnej wody i dodaj do gotującego się wywaru z rybą. Całość zagotuj.
Krok 4
z
4
Dodaj liście szpinaku i gotuj około minuty. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0