1

2

Przepisy

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

4/5 4 13 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

KAPUSTĘ SZATKUJEMY, MARCHEWKĘ TRZEMY NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH. CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ, CAŁOŚĆ ZASYPUJEMY CUKREM I ODSTAWIAMY NA GODZINĘ. SKŁADNIKI NA ZALEWĘ ZAGOTOWUJEMY, SURÓWKĘ ZALEWAMY GORĄCĄ ZALEWĄ I WKŁADAMY DO SŁOIKÓW, A PO OSTYGNIĘCIU WSTAWIAMY DO LODÓWKI.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: