Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

  • czas Łączny czas: 80 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. KAPUSTĘ SZATKUJEMY, MARCHEWKĘ TRZEMY NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH. CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ, CAŁOŚĆ ZASYPUJEMY CUKREM I ODSTAWIAMY NA GODZINĘ. SKŁADNIKI NA ZALEWĘ ZAGOTOWUJEMY, SURÓWKĘ ZALEWAMY GORĄCĄ ZALEWĄ I WKŁADAMY DO SŁOIKÓW, A PO OSTYGNIĘCIU WSTAWIAMY DO LODÓWKI.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 18 września 2009
    reniulek

    to jest interesujące,z pewnością się przyda,zapasy,trzeba je robić, dzięki za podpowiedź(przepis) :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

Wydrukuj przepis

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

Zgłoś przepis do moderacji