Krakersy z pastą rybną z wędzonej makreli

Oceń ten przepis!

5/5 5 11 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Porcje 4

5/5 5 11 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z makreli usuń ości i skórę, rozgnieć widelcem.
  2. Żółty ser zetrszyj na tarce.
  3. Rybę wymieszaj z Majonezem, serem, keczupem i koperkiem. Dopraw pieprzem.
  4. Pastę dekoracynie nakładaj na krakersy.

Opis przepisu:

Na imprezową przekąskę przyrządź chrupiące krakersy z pastą rybną z wędzonej makreli, tartego żółtego sera, keczupu i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY! Dopraw świeżym, siekanym koperkiem. Do nakładania pasty na krakersy możemy użyć pergaminowej tutki z obciętym rogiem lub szprycy do kremów, albo wykorzystać niedużą łyżeczkę do wykrawania kulek z owoców. Gotowe krakersy dekorujemy gałązką koperku i paseczkami kolorowej papryki.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?