Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bagietka z serem i łososiem

(0)
10min
Łatwy
Winiary winiary.pl
Od ponad 80 lat ułatwiamy przygotowywanie smakowitych dań w Twojej kuchni. Jesteśmy zawsze pod ręką! Nasze produkty pomagają w przygotowaniu zarówno polskich, tradycyjnych dań, jak i zaskakujących, nowoczesnych potraw inspirowanych kuchniami świata. Z nami gotujesz pysznie, sprytnie i mądrze: bez marnowania składników czy produktów. Zaproś nas do swojego rodzinnego stołu!
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

400  g
Twaróg półtłusty
1  pęczek
Szczypiorek
1  pęczek
Koperek
trochę
Pieprz czarny
100  g
Łosoś różowy
140  g
Bagietka francuska

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
18.37 g
Węglowodany
22.22 g
Tłuszcze
8.85 g
Wartość energetyczna
242.88 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
4 min
Ser rozgnieć widelcem. Dodaj Majonez.
Krok 2
3 min
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Krok 3
2 min
Bagietkę pokrój i nakładaj serek.
Krok 4
1 min
Łososia ułóż dekoracyjnie i posyp obficie zieleniną.
Bagietka z serem i łososiem

Krok 1 z 4

Ser rozgnieć widelcem. Dodaj Majonez.

Bagietka z serem i łososiem

Krok 2 z 4

Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.

Bagietka z serem i łososiem

Krok 3 z 4

Bagietkę pokrój i nakładaj serek.

Bagietka z serem i łososiem

Krok 4 z 4

Łososia ułóż dekoracyjnie i posyp obficie zieleniną.

Wykwintna prostota - bagietka z serem i łososiem. Każdy może wyczarować w kuchni takie cudo: wystarczy twarożek z Majonezem Dekoracyjnym i łyżeczką przyprawy Ziarenka Smaku ziołowe, paseczki łososia i nieco siekanej zieleniny. Voila! Można podawać na elegancką przekąskę lub na domowe śniadanie.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha