Bagietka z serem i łososiem
10min
Łatwy
1 łyżka
400 g
Twaróg półtłusty
1 pęczek
Szczypiorek
1 pęczek
Koperek
1 trochę
Pieprz czarny
100 g
Łosoś różowy
140 g
Bagietka francuska
.
Wartości odżywcze
Białko
18.37 g
Węglowodany
22.22 g
Tłuszcze
8.85 g
Wartość energetyczna
242.88 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
10 min
Krok 1
4 min
Ser rozgnieć widelcem. Dodaj Majonez.
Krok 2
3 min
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Krok 3
2 min
Bagietkę pokrój i nakładaj serek.
Krok 4
1 min
Łososia ułóż dekoracyjnie i posyp obficie zieleniną.
Wykwintna prostota - bagietka z serem i łososiem. Każdy może wyczarować w kuchni takie cudo: wystarczy twarożek z Majonezem Dekoracyjnym i łyżeczką przyprawy Ziarenka Smaku ziołowe, paseczki łososia i nieco siekanej zieleniny. Voila! Można podawać na elegancką przekąskę lub na domowe śniadanie.
Komentarze 0