Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
6
porcji
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na domowy lunch lub towarzyską imprezę - bagietka nadziewana farszem z jajek na twardo, szynki, ogórków konserwowych, szczypiorku, masła i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. Po schłodzeniu nafaszerowane bagietki podajemy pokrojone ukośnie na dwucentymetrowe kawałki, które pięknie prezentują się na talerzu (np. ułożone w piramidkę na liściach sałaty) i są bardzo wygodne do jedzenia.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
3 min
Bagietkę przekrój na pół i wydrąż miąższ.
Krok 2
2 min
Obierz jajka.
Krok 3
5 min
Jajka i szynkę pokrój drobno. Możesz też użyć maszynki do mięsa.
Krok 4
2 min
Ogórki pokrój w kostkę.
Krok 5
3 min
Wszystkie składniki wymieszaj z masłem i Majonezem. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 6
3 min
Połówki bagietki posmaruj pastę, złóż, dobrze dociśnij i odstaw do schłodzenia.
Krok 7
2 min
Przed podaniem pokrój bagietkę na 2-centymetrowe kawałki.
Krok 1
z
7
Bagietkę przekrój na pół i wydrąż miąższ.
Krok 2
z
7
Obierz jajka.
Krok 3
z
7
Jajka i szynkę pokrój drobno. Możesz też użyć maszynki do mięsa.
Krok 4
z
7
Ogórki pokrój w kostkę.
Krok 5
z
7
Wszystkie składniki wymieszaj z masłem i Majonezem. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 6
z
7
Połówki bagietki posmaruj pastę, złóż, dobrze dociśnij i odstaw do schłodzenia.
Krok 7
z
7
Przed podaniem pokrój bagietkę na 2-centymetrowe kawałki.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0