Pasta tuńczykowa z białym serem
30min
Łatwy
20 g
Majonez Dekoracyjny 440 ml without promotional communication
1 łyżka
1 puszka
Tuńczyk w sosie własnym
100 g
Ser biały
1
Cebula
1 trochę
Sól
1 trochę
Pieprz
.
Wartości odżywcze
Białko
2.98 g
Węglowodany
3.18 g
Tłuszcze
4.39 g
Wartość energetyczna
62.93 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.
Krok 2
5 min
Dodaj Majonez i cebulę.
Krok 3
5 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.
Krok 4
5 min
Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 5
5 min
Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.
Lekka pasta tuńczykowa z twarogiem i cebulą swój wyjątkowy smak zawdzięcza dodatkowi Maggi oraz Majonezu Omega 3:6 WINIARY. Smarujemy nią kromki pełnoziarnistego pieczywa, które na specjalne okazje możemy udekorować natką, plasterkami jajek na twardo oraz kawiorem i ułożyć na liściach sałaty.
Komentarze 0