Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta tuńczykowa z białym serem

0
30 min
Łatwy

Składniki

-
4 4 servings
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

20 g
Majonez Dekoracyjny 440 ml without promotional communication
1 puszka
Tuńczyk w sosie własnym
100 g
Ser biały
1 
Cebula
1 trochę
Sól
1 trochę
Pieprz

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Białko
2.98 g
Węglowodany
3.18 g
Tłuszcze
4.39 g
Wartość energetyczna
62.93 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

30 min
Krok 1
10 min
Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.
Krok 2
5 min
Dodaj Majonez i cebulę.
Krok 3
5 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.
Krok 4
5 min
Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 5
5 min
Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.
Pasta tuńczykowa z białym serem

Krok 1 z 5

Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.

Pasta tuńczykowa z białym serem

Krok 2 z 5

Dodaj Majonez i cebulę.

Pasta tuńczykowa z białym serem

Krok 3 z 5

Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.

Pasta tuńczykowa z białym serem

Krok 4 z 5

Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.

Pasta tuńczykowa z białym serem

Krok 5 z 5

Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.

Lekka pasta tuńczykowa z twarogiem i cebulą swój wyjątkowy smak zawdzięcza dodatkowi Maggi oraz Majonezu Omega 3:6 WINIARY. Smarujemy nią kromki pełnoziarnistego pieczywa, które na specjalne okazje możemy udekorować natką, plasterkami jajek na twardo oraz kawiorem i ułożyć na liściach sałaty.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika