Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • Obiad na każdą kieszeń
  • MyMenu Plan
  • CookBook
  • Roślinna kuchnia
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Promocja na buraki
  • Promocja na ćwiartkę z kurczaka
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów
Pasta z sera białego i tuńczyka

Pasta z sera białego i tuńczyka

(2)
30min
Łatwy
Kup składniki
WINIARY logo
Winiary winiary.pl
Smacznego!

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

4 4 servings

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
20  g
Majonez Dekoracyjny 440 ml without promotional communication
1  łyżka
Przyprawa w płynie MAGGI
1  puszka
Tuńczyk w sosie własnym
100  g
Ser biały
1 
Cebula
trochę
Sól
trochę
Pieprz
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Białko
2.99 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcze
4.41 g
Wartość energetyczna
63.72 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Lekka pasta tuńczykowa z twarogiem i cebulą swój wyjątkowy smak zawdzięcza dodatkowi Maggi oraz Majonezu Omega 3:6 WINIARY. Smarujemy nią kromki pełnoziarnistego pieczywa, które na specjalne okazje możemy udekorować natką, plasterkami jajek na twardo oraz kawiorem i ułożyć na liściach sałaty.

Przygotowanie

30 min
  • Krok 1

    10 min
    Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.
  • Krok 2

    5 min
    Dodaj Majonez i cebulę.
  • Krok 3

    5 min
    Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.
  • Krok 4

    5 min
    Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.
  • Krok 5

    5 min
    Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.
Pasta z sera białego i tuńczyka

Krok 1 z 5

Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.

Pasta z sera białego i tuńczyka

Krok 2 z 5

Dodaj Majonez i cebulę.

Pasta z sera białego i tuńczyka

Krok 3 z 5

Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.

Pasta z sera białego i tuńczyka

Krok 4 z 5

Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.

Pasta z sera białego i tuńczyka

Krok 5 z 5

Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 1

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
J Julia

wyśmienite śniadanie przetestowane poprostu nic dodać nic ująć polecam

Winiary
Expert

Julio, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy się przydać do śniadania :)

Pokaż więcej komentarzy

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Zobacz wszystkie benefity
Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Zobacz wszystkie benefity

Więcej przepisów

  • Bez orzechów / orzeszków ziemnych
  • Bez orzechów laskowych
  • Dodatek
  • Kanapki
  • Śniadanie
  • Warzywa
  • Z rybą

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Kanapki z pastą łososiową

    Kanapki z pastą łososiową

    10 min Łatwy
  • Pasta z tuńczyka z sosem z tabasco

    Pasta z tuńczyka z sosem z tabasco

    20 min Łatwy
  • Kanapki z serem i łososiem

    Kanapki z serem i łososiem

    12 min Łatwy
  • Bagietka z serem i łososiem

    Bagietka z serem i łososiem

    10 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu