Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Lekka pasta tuńczykowa z twarogiem i cebulą swój wyjątkowy smak zawdzięcza dodatkowi Maggi oraz Majonezu Omega 3:6 WINIARY. Smarujemy nią kromki pełnoziarnistego pieczywa, które na specjalne okazje możemy udekorować natką, plasterkami jajek na twardo oraz kawiorem i ułożyć na liściach sałaty.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.
Krok 2
5 min
Dodaj Majonez i cebulę.
Krok 3
5 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.
Krok 4
5 min
Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 5
5 min
Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.
Krok 1
z
5
Tuńczyka odsącz i połącz z serem, rozgnieć widelcem.
Krok 2
z
5
Dodaj Majonez i cebulę.
Krok 3
z
5
Dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą MAGGI.
Krok 4
z
5
Kromki ciemnego chleba pokrój w trójkąty i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 5
z
5
Możesz udekorować jajkiem ugotowanym na twardo i kawiorem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze
1
J
Julia
wyśmienite śniadanie przetestowane poprostu nic dodać nic ująć polecam
Winiary
Expert
Julio, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy się przydać do śniadania :)
Komentarze 1