Sałatka z ryżu, jarzyn i konserwy rybnej

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 1

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ryż ugotować w osolonej wodzie na sypko.
  2. Do wystudzonego ryżu, dodać rozdrobnioną rybę z puszki.
  3. Następnie dodać posiekanego w cienkie słupki ogórka, pomidora, oprószyć przyprawami.
  4. Oblać olejem z konserwy, wymieszać.

Opis przepisu:

Sałatka z ryżu, jarzyn i konserwy rybnej jest bardzo ciekawa i bogata w wiele wrażeń smakowych. Ich mieszanka zapewni nam wspaniałą ucztę, nie tylko smakową, ale i zapachową oraz wzrokową. To prosty przepis, ale efekt końcowy jest niezwykle satysfakcjonujący. Sprawdźcie sami! Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?