Pasta z tuńczyka i jajek
Pasta jajeczna jest doskonałym dodatkiem do świeżego, chrupiącego chleba, który pokocha twoja rodzina. Z pewnością sprawdzi się jako propozycja na wielkanocne śniadanie. Jest pożywna i niezwykle smaczna. Z dodatkiem tuńczyka stanowi posiłek, będący doskonałym źródłem witaminy D3 oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Pasta jajeczna z rybą ma różne oblicza. Polecamy wypróbować sprawdzony przepis z tuńczykiem w sosie własnym, białym serem, cebulką, Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz przyprawami. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z makrelą
A może pasta z makreli i jajek? W podstawowym przepisie należy zmieszać obydwa składniki i przyprawić według uznania. My proponujemy inną odsłonę tego dania. Zamiast makreli wędzonej warto wykorzystać tę w sosie pomidorowym. Do ryby dodaj jajka na twardo oraz Sos czosnkowy WINIARY, cebulę i natkę pietruszki. Brzmi pysznie? Tym przepisem można zachwycić wszystkich gości podczas wielkanocnego śniadania! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z awokado
Awokado nie dość, że daje możliwość kreatywnego przyrządzania posiłków, to jeszcze zawiera dobroczynne tłuszcze. Ze względu na wartość odżywczą i na swój wyjątkowy smak na dobre zagościło na polskich stołach. Dlatego pasta z awokado i jajek to nasza kolejna propozycja, która powinna znaleźć się na świątecznym stole. Stworzy ona doskonały duet ze świeżym chlebem lub bagietką. Pasta jajeczna z tym owocem jest niezwykle prosta. Wystarczy zmieszać awokado, jaja ugotowane na twardo, cebulkę i Majonez Dekoracyjny WINIARY. W przypadku tego przysmaku ważne są proporcje. Sprawdź jak przyrządzić go po mistrzowsku! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z pieczarkami
Pasta jajeczna z pieczarkami? To dość nietypowe połącznie, jednak jego smak pozytywnie zaskakuje! Danie to jest bardzo łatwe i szybkie, dlatego sprawdzi się też jako przystawka przygotowana na ostatnią chwilę. Pasta jajeczna z pieczarkami wymaga sięgnięcia tylko po kilka składników, czyli jajek, pieczarek, cebuli, przypraw i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. To idealny dodatek do chleba lub krakersów. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z porem
Pasta jajeczna z porem to kolejna propozycja smacznego dania, które może pojawić się na wielkanocnym stole. Por ma dość specyficzny i ostry smak, dlatego wymaga dodania kilku składników, które pozwolą na wydobycie jego walorów. W tym przypadku uzyskamy zwartą, ale nie kremową konsystencję, dlatego z powodzeniem pastę możemy traktować jako pyszną sałatkę. Pastę jajeczną z porem należy połączyć z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Do całości można dodać również żółty ser. Zobacz, jak przyrządzić taki przysmak! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ