Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Klasyczna pasta jajeczna z makrelą, która idealnie nada się na kanapki i drugie śniadanie do szkoły lub pracy. To, co ją wyróżnia to sos pomidorowy, który podkreśli smak naszego przysmaku. Najlepiej smakuje wraz ze świeżym pieczywem! Smacznego!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Jajka, rybę razem z sosem i cebulę zmielić.
Krok 2
3 min
Dodać natkę i sos czosnkowy.
Krok 3
2 min
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku odrobiną soli i pieprzu.
Krok 1
z
3
Jajka, rybę razem z sosem i cebulę zmielić.
Krok 2
z
3
Dodać natkę i sos czosnkowy.
Krok 3
z
3
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku odrobiną soli i pieprzu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0