Pasta jajeczna z makrelą w sosie pomidorowym
10min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
13.26 g
Węglowodany
3.46 g
Tłuszcze
21.89 g
Wartość energetyczna
265.71 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Jajka, rybę razem z sosem i cebulę zmielić.
Krok 2
3 min
Dodać natkę i sos czosnkowy.
Krok 3
2 min
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku odrobiną soli i pieprzu.
Klasyczna pasta jajeczna z makrelą, która idealnie nada się na kanapki i drugie śniadanie do szkoły lub pracy. To, co ją wyróżnia to sos pomidorowy, który podkreśli smak naszego przysmaku. Najlepiej smakuje wraz ze świeżym pieczywem! Smacznego!
Komentarze 0