Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Surówka z rzodkiewki ze szczypiorkiem, to doskonała surówka dla każdego. Surówkę stworzysz z jedynie czterech składników i odrobiną soli. Jest to propozycja, która idealnie się sprawdzi do tradycyjnego obiadu z roladą i kluskami śląskimi, a także do frytek i panierowanej ryby. Piękno surówki tkwi w jej uniwersalności.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Szczypiorek posiekać. Koperek posiekać. Rzodkiewki opłukać. Pokroić w talarki.
Krok 2
5 min
Wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Przed samym podaniem posolić i wymieszać ze śmietaną.
Krok 1
z
2
Szczypiorek posiekać. Koperek posiekać. Rzodkiewki opłukać. Pokroić w talarki.
Krok 2
z
2
Wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Przed samym podaniem posolić i wymieszać ze śmietaną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0