Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Połączenie czarnej rzepy i selera to genialny dodatek do mięs lub ryb. Wyrazisty i lekko pikantny smak surówki świetnie podkreśli walory wieprzowiny i innych czerwonych mięs. Dodatek sezamu wzmocni atuty wizualne i doda nowego smaku. Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Rzepę, gruszkę i selera oskrobać. Warzywa oraz gruszkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
Krok 2
5 min
Wymieszać z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Dodać śmietanę, wymieszać. Posypać sezamem.
Krok 1
z
2
Rzepę, gruszkę i selera oskrobać. Warzywa oraz gruszkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
Krok 2
z
2
Wymieszać z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Dodać śmietanę, wymieszać. Posypać sezamem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0