Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Smażony kabaczek w panierce to ciekawy pomysł na przekąskę na imprezie. Kabaczka pokrój w plastry, obsyp przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY i panieruj z dwóch stron w jajku i mące. Tak przygotowane plastry kabaczka smaż na rozgrzanym tłuszczu. Aromatyczna przystawka gotowa a zajęła tak mało czasu!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
5 min
kabaczek obierz i pokrój w grube plastry
Krok 2
5 min
z każdego plastra wytnij środek, tak by powstały koła
Krok 3
10 min
natrzyj kabaczek ziarenkami smaku, panieruj w jajku i mące
Krok 4
10 min
smaż kabaczek na tłuszczu, aż panierka się przyrumieni
Krok 1
z
4
kabaczek obierz i pokrój w grube plastry
Krok 2
z
4
z każdego plastra wytnij środek, tak by powstały koła
Krok 3
z
4
natrzyj kabaczek ziarenkami smaku, panieruj w jajku i mące
Krok 4
z
4
smaż kabaczek na tłuszczu, aż panierka się przyrumieni
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0