Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Śledzie moczyć kilka godzin w wodzie.
Połączyć koncentrat barszczu Winiary, wodę, ocet i olej.
Śledzie przekładać w słoiku cebulą liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Gdy śledzie będą już ułożone, zalać je buraczaną marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę.
Podawać ze świeżym awokado i cebulą.<br/>Smacznego!
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0