Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bardzo aromatyczne śledzie w pięknym buraczanym kolorze.
Przygotowanie
246 min
Krok 1
180 min
Śledzie moczyć kilka godzin w wodzie.
Krok 2
3 min
Połączyć koncentrat barszczu Winiary, wodę, ocet i olej.
Krok 3
3 min
Śledzie przekładać w słoiku cebulą liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Krok 4
60 min
Gdy śledzie będą już ułożone, zalać je buraczaną marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę.
Krok 5
0 min
Podawać ze świeżym awokado i cebulą.<br/>Smacznego!
Krok 1
z
5
Śledzie moczyć kilka godzin w wodzie.
Krok 2
z
5
Połączyć koncentrat barszczu Winiary, wodę, ocet i olej.
Krok 3
z
5
Śledzie przekładać w słoiku cebulą liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Krok 4
z
5
Gdy śledzie będą już ułożone, zalać je buraczaną marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę.
Krok 5
z
5
Podawać ze świeżym awokado i cebulą.<br/>Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0