Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z pora i groszku to świetna przekąska, po którą sięgniesz w ciągu dnia. Może być również przydatna podczas wieczornych seansów filmowych. Zaserwowana z aromatycznym Majonezem Dekoracyjnym WINIARY wciągnie mocniej niż akcja odgrywana na wielkim ekranie. Sprawdź, jak przyrządzić tę szybką sałatkę!
Przygotowanie
27 min
Krok 1
10 min
Jajka ugotować na twardo,obrać z skorupki i pokroić w kostkę. Por pokroić w półplasterki.
Krok 2
5 min
Groszek odsączyć z zalewy. W miseczce wymieszać wszystkie składniki dodać majonez,wymieszać i doprawić do smaku.
Krok 3
2 min
Udekorować pokrojonym szczypiorkiem i groszkiem.Świetnie smakuje z razowym chlebkiem.
Krok 1
z
3
Jajka ugotować na twardo,obrać z skorupki i pokroić w kostkę. Por pokroić w półplasterki.
Krok 2
z
3
Groszek odsączyć z zalewy. W miseczce wymieszać wszystkie składniki dodać majonez,wymieszać i doprawić do smaku.
Krok 3
z
3
Udekorować pokrojonym szczypiorkiem i groszkiem.Świetnie smakuje z razowym chlebkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0