Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z pieczarkami to pomysł na pyszną i szybką w przygotowaniu przystawkę. Użyj pieczarek, pora, ogórka i czerwonej fasoli, które połączone z przyprawami i Majonezem dekoracyjnym WINIARY, stworzą smaczną całość. Sałatkę podaj w miseczkach z ciasta, dzięki temu, nawet tak niepozorna przystawka jak ta, będzie wspaniałą ozdobą świątecznego stołu.
Przygotowanie
36 min
Krok 1
5 min
Pieczarki i por oczyść i pokrój w plastry.
Krok 2
15 min
Pieczarki wrzuć do gotującej wody na 15 minut, odsącz i ostudź.
Krok 3
5 min
Pora przelej wrzątkiem.
Krok 4
5 min
Ogórki pokrój w paseczki. Fasolę odsącz i przelej zimną wodą.
Krok 4
5 min
Pieczarki, por, ogórki i fasolę połącz z Majonezem i natką pietruszki.
Krok 5
1 min
Sałatkę dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
6
Pieczarki i por oczyść i pokrój w plastry.
Krok 2
z
6
Pieczarki wrzuć do gotującej wody na 15 minut, odsącz i ostudź.
Krok 3
z
6
Pora przelej wrzątkiem.
Krok 4
z
6
Ogórki pokrój w paseczki. Fasolę odsącz i przelej zimną wodą.
Krok 4
z
6
Pieczarki, por, ogórki i fasolę połącz z Majonezem i natką pietruszki.
Krok 5
z
6
Sałatkę dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0