Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z czerwoną fasolą to doskonały dodatek do obiadu, ale nie tylko. Połączenie sycącej fasoli ze słodką kukurydzą i chrupiącą młodą kapustą może też być przystawką lub przekąską na rodzinnej imprezie. Majonez Dekoracyjny WINIARY sprawia, że sałatka z czerwonej fasoli jest aksamitna w smaku, zaś czosnek dodaje jej ostrości i charakteru.
Przygotowanie
23 min
Krok 1
10 min
Kapustę poszatkować, przełożyć do miski.
Krok 2
10 min
Dodać do niej osączoną fasolę i kukurydzę, pokrojoną w kostkę cebulę i wyciśnięty czosnek.
Krok 3
2 min
Dodać majonez i wymieszać.
Krok 4
1 min
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu.
Krok 1
z
4
Kapustę poszatkować, przełożyć do miski.
Krok 2
z
4
Dodać do niej osączoną fasolę i kukurydzę, pokrojoną w kostkę cebulę i wyciśnięty czosnek.
Krok 3
z
4
Dodać majonez i wymieszać.
Krok 4
z
4
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0