Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z buraczków i fasoli to świetne połączenie. Może funkcjonować samodzielnie albo jako dodatek do obiadu. Czerwone buraki gotujemy i obieramy ze skórki, następnie dodajemy posiekaną cebulkę, fasolę i szczypiorek. Dodajemy majonez dekoracyjny WINIARY, kropimy octem i gotowe. Czerwona sałatka może już zdobić nasze talerze. Smacznego!
Przygotowanie
50 min
Krok 1
40 min
Buraki czerwone ugotować, ostudzić i obrać ze skórki.
Krok 2
5 min
Następnie pokroić w drobną kosteczkę, dodać ugotowaną fasolę oraz drobno posiekaną cebulkę ze szczypiorem.
Krok 3
5 min
Całość skropić octem winnym, następnie połączyć z majonezem, przyprawić do smaku i wymieszać.
Krok 1
z
3
Buraki czerwone ugotować, ostudzić i obrać ze skórki.
Krok 2
z
3
Następnie pokroić w drobną kosteczkę, dodać ugotowaną fasolę oraz drobno posiekaną cebulkę ze szczypiorem.
Krok 3
z
3
Całość skropić octem winnym, następnie połączyć z majonezem, przyprawić do smaku i wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0