Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolorowa, chrupiąca sałatka wiosenna z jajkiem to pyszne połączenie jaj na twardo z szynką, zielonym ogórkiem oraz rzodkiewką, dopełnione Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Wystarczy kwadrans na przygotowanie oraz kilka piórek koperku do dekoracji - i już można podawać naszą sałatkę na wiosenny posiłek ze świeżą bagietką lub kromkami żytniego chrupkiego chleba.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
13 min
Jajka ugotuj na twardo, pokrój krajalnicą do jajek.
Krok 2
5 min
Szynkę pokrój w paski.
Krok 3
5 min
Rzodkiewki i ogórek pokrój w plasterki.
Krok 4
5 min
Składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 5
2 min
Ułóż na talerzu. Udekoruj koperkiem.
Krok 1
z
5
Jajka ugotuj na twardo, pokrój krajalnicą do jajek.
Krok 2
z
5
Szynkę pokrój w paski.
Krok 3
z
5
Rzodkiewki i ogórek pokrój w plasterki.
Krok 4
z
5
Składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 5
z
5
Ułóż na talerzu. Udekoruj koperkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0