Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka wiosenna wielowarzywna to mix kolorów i smaków. Kapusta pekińska, ogórek zielony, żółta papryka i rzodkiewka z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY to składniki, które ożywią każą Twoją potrawę. Nadaje się ona zarówno do niedzielnego obiadu jak i w roli dodatku do grillowanego mięsa. Do wykonania sałatki zachęci Cię również krótki czas i łatwość przygotowania. Sprawdź, jak niewielkim wkładem zyskać przepyszny dodatek do każdego obiadu!
Przygotowanie
26 min
Krok 1
10 min
Umyj warzywa. Następnie kapustę, paprykę, pomidory, rzodkiewki i ogórek pokrój w paski.
Krok 2
5 min
Koperek posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 3
5 min
Warzywa połącz z majonezem.
Krok 4
5 min
Wszystkie warzywa połącz z majonezem. Sałatkę dopraw solą, cukrem i sokiem z cytryny.
Krok 5
1 min
Podawaj do mięs z grilla.
Krok 1
z
5
Umyj warzywa. Następnie kapustę, paprykę, pomidory, rzodkiewki i ogórek pokrój w paski.
Krok 2
z
5
Koperek posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 3
z
5
Warzywa połącz z majonezem.
Krok 4
z
5
Wszystkie warzywa połącz z majonezem. Sałatkę dopraw solą, cukrem i sokiem z cytryny.
Krok 5
z
5
Podawaj do mięs z grilla.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0