Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety śledziowe, ziemniaki i zielona fasolka konserwowa, z sosem majonezowo-cebulowym to danie, które doskonale sprawdzi się na świątecznym stole, ale również będzie idealną przekąską na mniejsze, rodzinne przyjęcia. Skorzystaj z przepisu na smakowitą sałatkę śledziowo-ziemniaczaną już dziś!
Przygotowanie
105 min
Krok 1
60 min
Filety mocz przez godzinę, pokrój w paski 1-2 cm.
Krok 2
5 min
Ziemniaki pokrój w plastry, a fasolkę osącz z zalewy. Następnie połącz składniki sałatki, dopraw do smaku.
Krok 3
5 min
Cebulę zetrzyj na tarce, dodaj do Majonezu. Powstałym sosem polej sałatkę.
Krok 4
5 min
Powstałym sosem polej sałatkę.
Krok 5
30 min
Wstaw na 30 minut do lodówki. Podawaj schłodzoną.
Krok 1
z
5
Filety mocz przez godzinę, pokrój w paski 1-2 cm.
Krok 2
z
5
Ziemniaki pokrój w plastry, a fasolkę osącz z zalewy. Następnie połącz składniki sałatki, dopraw do smaku.
Krok 3
z
5
Cebulę zetrzyj na tarce, dodaj do Majonezu. Powstałym sosem polej sałatkę.
Krok 4
z
5
Powstałym sosem polej sałatkę.
Krok 5
z
5
Wstaw na 30 minut do lodówki. Podawaj schłodzoną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0