Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki są wykorzystywane w kuchni na kilka sposobów – do zapiekanek, placków, puree i oczywiście sałatek. Dziś polecamy sałatkę po żydowsku. Smaczna i prosta w sałatka to nie tylko świetny pomysł na przekąskę w ciągu dnia. Pożywna potrawa z ziemniakami w roli głównej jest idealną alternatywą dla klasycznego puree. Wyraziste dodatki i odrobina Majonezu Dekoracyjnego WINIARY zamienią zwykłe ziemniaki w niecodzienny przysmak. Przekonaj się sama! :)
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Ugotowane ziemniaki pokrój w kostkę, dodaj 2 ząbki czosnku i 1 dużą cebulę (pokrojone drobno w kostkę).
Krok 2
5 min
Dopraw do smaku, na końcu dodaj Majonez Dekoracyjny WINIARY.
Krok 3
1 min
Sałatkę możesz posypać posiekanym koperkiem lub szczypiorkiem.
Krok 1
z
3
Ugotowane ziemniaki pokrój w kostkę, dodaj 2 ząbki czosnku i 1 dużą cebulę (pokrojone drobno w kostkę).
Krok 2
z
3
Dopraw do smaku, na końcu dodaj Majonez Dekoracyjny WINIARY.
Krok 3
z
3
Sałatkę możesz posypać posiekanym koperkiem lub szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0