Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki pokrój na pół, ogórki w grube talarki, a cebulę w cienkie piórka.
Wymieszaj musztardę, miód, zgnieciony czosnek, sól i ocet jabłkowy, całość dodaj do warzyw.
Jajko zetrzyj na tarce o grubych oczkach, następnie wymieszaj z tymiankiem, kuminem, odrobiną soli oraz pieprzem. Ugotowane jajka w skorupce możesz przechowywać w lodówce do 4-5 dni.
Warzywa z dressingiem posyp tartym jajkiem z przyprawami oraz posiekanym koperkiem.
Łodygi koperku możesz wykorzystać do zielonej oliwy, wystarczy, że oliwę zblendujesz z łodyżkami i przecedzisz przez sito.