Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałata lodowa po francusku to dowód na to, że czasami najprostsze przepisy potrafią smakować iście po królewsku. Sałata lodowa po francusku jest bardzo prosta w przygotowaniu i idealnie smakuje z młodymi ziemniakami gotowanymi w lekko osolonej wodzie i ze szklanką schłodzonego kefiru. Idealne, pyszne danie na upalne dni.
Przygotowanie
5 min
Krok 1
5 min
Sałatę pokroić, dodać do smaku wszystkie przyprawy i drobno pokrojoną cebulkę. Całość wymieszać, a następnie dodać trochę octu i oleju. Ponownie wymieszać.
Krok 1
z
1
Sałatę pokroić, dodać do smaku wszystkie przyprawy i drobno pokrojoną cebulkę. Całość wymieszać, a następnie dodać trochę octu i oleju. Ponownie wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0