Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyć pomidory, odkroić wierzchnią część i pokroić w kostkę. Pomidory wydrążyć.
Do miseczki włożyć ser feta i rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone w kostkę wierzchnie części pomidorów. Posiekać szczypiorek, czosnek obrać i wycisnąć. Dodać do fety. Dodać zioła i doprawić do smaku.
Nadziać gotową masą pomidory i każdy oddzielnie zawinąć w folię aluminiową.
Piec na dobrze rozgrzanym grillu ok. 20 min.