Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Klasyczna pasta jajeczna, która świetnie będzie smakować w połączeniu ze świeżym pieczywem. Dodatek w postaci rzodkiewki, jaki możecie znaleźć w tym przepisie, doda jej lekkiej pikanterii, dzięki czemu pasta będzie jeszcze smaczniejsza. Pycha!
Przygotowanie
17 min
Krok 1
8 min
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie opłukać rzodkiewkę i pozbyć się z niej liści i korzeni.
Krok 2
9 min
Rzodkiewkę trzemy na tarce o grubych lub drobnych oczkach, jajka obieramy ze skorupek. Następnie trzemy je na tarce do miski gdzie już jest starta rzodkiewka. Dodajemy pieprz i sól oraz majonez. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.
Krok 1
z
2
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie opłukać rzodkiewkę i pozbyć się z niej liści i korzeni.
Krok 2
z
2
Rzodkiewkę trzemy na tarce o grubych lub drobnych oczkach, jajka obieramy ze skorupek. Następnie trzemy je na tarce do miski gdzie już jest starta rzodkiewka. Dodajemy pieprz i sól oraz majonez. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0