Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Schłodzone ciasto francuskie kroimy na cztery części. Następnie każdy kawałek ciasta smarujemy musztardą i ketchupem, delikatnie oprószamy przyprawą Ziarenka Smaku WINIARY.
Na każdy przygotowany kawałek ciasta dajemy parówkę.
Każde z osobna zwijamy w rulonik i układamy na wysmarowanej blaszce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do temp. 200 stopni ok. 20 minut.