Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jak przygotować wykwintne danie w krótkim czasie? Wystarczy, że postawisz na paluszki krabowe w cieście. Ich magia kryje się w prostocie wykonania, gdyż wystarczy mieć w kuchni jedynie: paluszki krabowe, jajko, mąkę wodę mineralną i ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY. Usmażone na złoty kolor paluszki zachwycą nawet najbardziej wybrednego niejadka.
Przygotowanie
55 min
Krok 1
30 min
Paluszki rozmrozić.
Krok 2
10 min
Jajko roztrzepać, dodać tyle mąki i wody żeby powstało ciasto trochę gęstsze jak na naleśniki, przyprawić przyprawami do smaku.
Krok 3
15 min
Paluszki maczać w cieście i smażyć na złoty kolor w głębokim oleju
Krok 1
z
3
Paluszki rozmrozić.
Krok 2
z
3
Jajko roztrzepać, dodać tyle mąki i wody żeby powstało ciasto trochę gęstsze jak na naleśniki, przyprawić przyprawami do smaku.
Krok 3
z
3
Paluszki maczać w cieście i smażyć na złoty kolor w głębokim oleju
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0