Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Paluszki rybne z ziemniaczanymi łódeczkami to wprost idealne danie na imprezę pod gołym niebem. Urodziny? Wakacje? Grill? Piknik? Wybieraj! Przekonaj się, jak zrobić pyszne paluszki rybne z ziemniaczanymi łódeczkami dzięki naszemu przepisowi. Gotowanie zajmie Ci zaledwie 30 minut. Całość wykończ aromatycznym Sosem Tatarskim WINIARY. Smacznego! :-)
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Ulubione paluszki rybne usmaż w głębokim tłuszczu na patelni lub upiecz w piekarniku.
Krok 2
15 min
Ziemniaki pokrój na ćwiartki i przygotuj tak samo, jak paluszki rybne – usmaż w głębokim tłuszczu jak frytki lub upiecz w piekarniku.
Krok 3
1 min
Na koniec ziemniaki dopraw solą i pieprzem, paluszki skrop cytryną.
Krok 4
4 min
Całość podawaj z Sosem Tatarskim Winiary.
Krok 1
z
4
Ulubione paluszki rybne usmaż w głębokim tłuszczu na patelni lub upiecz w piekarniku.
Krok 2
z
4
Ziemniaki pokrój na ćwiartki i przygotuj tak samo, jak paluszki rybne – usmaż w głębokim tłuszczu jak frytki lub upiecz w piekarniku.
Krok 3
z
4
Na koniec ziemniaki dopraw solą i pieprzem, paluszki skrop cytryną.
Krok 4
z
4
Całość podawaj z Sosem Tatarskim Winiary.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0