Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masa do przełożenia wafla suchego

0
15 min
Łatwy

Składniki

-
1 porcja
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

0.5 szklanka
Woda
0.5 szklanka
Cukier puder
1 kostka
Margaryna
2 łyżeczek
Kakao
2 szklanek
Mleko w proszku
1 paczka
Wafle tortowe

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Białko
91.98 g
Tłuszcze
290.32 g
Węglowodany
170.62 g
Wartość energetyczna
3208.66 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

15 min
Krok 1
5 min
Wodę wlać do garnka i podgrzewać, dodając cukier i margarynę aż do rozpuszczenia.
Krok 2
10 min
Następnie odstawić z ognia, dodać kakao i mleko w proszku, lekko przestudzoną masą przekładać wafle. .
Masa do przełożenia wafla suchego

Krok 1 z 2

Wodę wlać do garnka i podgrzewać, dodając cukier i margarynę aż do rozpuszczenia.

Masa do przełożenia wafla suchego

Krok 2 z 2

Następnie odstawić z ognia, dodać kakao i mleko w proszku, lekko przestudzoną masą przekładać wafle. .

Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika