Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Klasyczna surówka, która może stać się uzupełnieniem wielu pysznych dań głównych. Marchewka tarta z jabłkiem dobrze pasuje do mięs, których smak jeszcze bardziej podkreśli. Jej słodko-gorzki posmak bardzo ciekawe komponuje się z resztą dania, co sprawia, że na naszym talerzu pojawia się zestaw idealny!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
2 min
Marchewkę obieramy.
Krok 2
2 min
Marchewkę ścieramy na dużych oczkach.
Krok 3
3 min
Jabłko obieramy i ścieramy na dużych oczkach.
Krok 4
1 min
Do miseczki przekładamy marchewkę.
Krok 5
1 min
Dodajemy starte jabłko.
Krok 6
1 min
Skrapiamy sokiem z cytryny i mieszamy.
Krok 1
z
6
Marchewkę obieramy.
Krok 2
z
6
Marchewkę ścieramy na dużych oczkach.
Krok 3
z
6
Jabłko obieramy i ścieramy na dużych oczkach.
Krok 4
z
6
Do miseczki przekładamy marchewkę.
Krok 5
z
6
Dodajemy starte jabłko.
Krok 6
z
6
Skrapiamy sokiem z cytryny i mieszamy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0