Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kremowa zupa brokułowa gotowana na Rosole drobiowym WINIARY to prawdziwa uczta dla zmysłów! Delikatny, zielony krem z brokułów i porów ozdabiamy pomarańczowymi paskami łososia i gałązką świeżego koperku. Kremowa zupa brokułowa idealnie sprawdzi się podczas eleganckiej kolacji.
Pora dokładnie umyj, pokrój w krążki i zeszklij na maśle.
Step2
2 min
Brokuła podziel na różyczki.
Step3
10 min
Zagotuj 0,75 l wody, dodaj brokuła, podsmażonego pora i kostki rosołowe.
Step4
15 min
Gotuj przez 15 minut. Po ugotowaniu zmiksuj,
Step5
5 min
Zupę rozlej do miseczek. Dodaj jogurt. Łososia pokrój w paseczki i udekoruj nim porcje zupy.
Step1
z
5
Składniki:
Por (biała część)
Pora dokładnie umyj, pokrój w krążki i zeszklij na maśle.
Step2
z
5
Składniki:
Brokuł
Brokuła podziel na różyczki.
Step3
z
5
Składniki:
Rosół drobiowy WINIARY, Por (biała część), Brokuł
Zagotuj 0,75 l wody, dodaj brokuła, podsmażonego pora i kostki rosołowe.
Step4
z
5
Gotuj przez 15 minut. Po ugotowaniu zmiksuj,
Step5
z
5
Zupę rozlej do miseczek. Dodaj jogurt. Łososia pokrój w paseczki i udekoruj nim porcje zupy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0