Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Musztardę wymieszać z oliwą, octem, bazylią i pieprzem cytrynowym.
Do marynaty włożyć mięso, odstawić na min. 1 godzinę do lodówki.
Mięso kłaść na rozgrzany na patelni olej. Smażyć na niewielkim ogniu na rumiano z obu stron.
Usmażone mięso kroić w plastry. Podawać np. z puree z ziemniaków.
Krystyna