Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim
Dodaj do CookBook

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

(0)
10 min
Łatwy
Kup składniki
Autorem przepisu jest Winiary
mymenu plan winiary

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

mymenu plan winiary

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

1 porcja

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Bułeczki bao lub bułki na parze
2  plastrów
Kozi ser wędzony
trochę
Mix sałat z rukolą
2  łyżek
Dressing figowo-musztardowy WINIARY
3 
Pomidorki koktajlowe
trochę
Szczypiorek
0.33 
Papryczka Chili
1 
Cebula dymka
5 
Orzechy włoskie
trochę
Kumin
trochę
Papryka chili mielona
trochę
Sól i pieprz do smaku
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Węglowodany
25 g
Wartość energetyczna
519.2 kcal
Tłuszcze
38.1 g
Białko
21.5 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję

Przygotowanie

10 min
  • Krok 1

    1 min
    Wędzony ser kozi posyp solą, pieprzem, kuminem i chili.
  • Krok 2

    3 min
    Bułeczkę przekrój na pół i połóż na każdej z połówce plaster sera koziego. Zgrilluj bułeczkę do roztopienia się sera.
  • Krok 3

    2 min
    Pomidorki koktajlowe pokrój na drobne plastry, a następnie zgrilluj.
  • Krok 4

    1 min
    Szczypior i chili pokrój w szerokie plastry. Dymkę pokrój w grube kawałki.
  • Krok 5

    2 min
    Na gotowej bułce z serem (obie połówki) nalej Dressing Figowo-musztardowy WINIARY. Następnie na jedną połówkę połóż garść miksu sałat, zgrillowane pomidorki, szczypior, chili i dymkę.
  • Krok 6

    1 min
    Warzywa posyp posiekanymi orzechami włoskimi, a następnie - połącz obie połówki bułki. Dressing figowo-musztardowy WINIARY możesz podawać dodatkowo do maczania bułeczki.
Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 1 z 6

Wędzony ser kozi posyp solą, pieprzem, kuminem i chili.

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 2 z 6

Bułeczkę przekrój na pół i połóż na każdej z połówce plaster sera koziego. Zgrilluj bułeczkę do roztopienia się sera.

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 3 z 6

Pomidorki koktajlowe pokrój na drobne plastry, a następnie zgrilluj.

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 4 z 6

Szczypior i chili pokrój w szerokie plastry. Dymkę pokrój w grube kawałki.

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 5 z 6

Na gotowej bułce z serem (obie połówki) nalej Dressing Figowo-musztardowy WINIARY. Następnie na jedną połówkę połóż garść miksu sałat, zgrillowane pomidorki, szczypior, chili i dymkę.

Grillowane bułeczki bao z wędzonym serem kozim

Krok 6 z 6

Warzywa posyp posiekanymi orzechami włoskimi, a następnie - połącz obie połówki bułki. Dressing figowo-musztardowy WINIARY możesz podawać dodatkowo do maczania bułeczki.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Kup składniki
lite

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Więcej przepisów

  • Appetizer
  • Bez jajek
  • Grill
  • Kuchnia azjatycka
  • Lunch
  • Mniejsze danie
  • Niski poziom cukru
  • Pescetarian
  • Popołudniowa przekąska
  • Porcja Warzywa/Owoce
  • Tapas
  • Wegetariańskie
  • Źródło białka

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Grillowane krążki kukurydzy

    Grillowane krążki kukurydzy

    36 min Łatwy
  • Grillowane pakieciki z kurczakiem i warzywami

    Grillowane pakieciki z kurczakiem i warzywami

    44 min Łatwy
  • Grillowane warzywa z dipem bazyliowym

    Grillowane warzywa z dipem bazyliowym

    35 min Łatwy
  • Grillowane szaszłyki - roladki z kurczaka

    Grillowane szaszłyki - roladki z kurczaka

    35 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu