Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety natnij tak, aby w każdym powstała kieszeń.
Oprósz całe przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Skrop mięso olejem i umieść w lodówce na około 60 minut.
Pieczarki pokrój w plasterki i podsmaż na maśle. Ostudź.
Ser przekrój na 4 plastry.
Kieszenie w filetach napełnij pieczarkami i serem. Zepnij je wykałaczką, aby nic nie wypadło w trakcie pieczenia.
Tak przygotowane mięso piecz z obu stron na rozgrzanym ruszcie przez około 20 minut.
Upieczone filety podawaj z dowolną grillową sałatką.