Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Pączki twarogowe

Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • Pączki twarogowe
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Chyba wszyscy lubimy pączki. Zazwyczaj środek wypełniony jest dżemem, natomiast dzisiaj mamy dla Ciebie inną, równie smaczną propozycję - pączki twarogowe. Puszysty twaróg z dodatkiem Cukru wanilinowego WINIARY jest wspaniałym komponentem dla pączków. Po upieczeniu posyp je cukrem pudrem. Pączki twarogowe będą doskonałym deserem, a ich słodki aromat przyciągnie do kuchni wszystkich domowników.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Wymieszaj twaróg i cukier, mąkę z sodką, jaja i śmietanę.
  2. Uformuj pączki (ok. 3,5-4 cm średnicy).
  3. Wrzucaj do gotującego się oleju.
  4. Po upieczeniu posyp cukrem pudrem.
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 3 marca 2014
    JoannaJoannaJoanna

    Robiłam podobne bardzo smaczne wyszły.

    +1
  • 2 marca 2014
    szpileczkaa

    Uwielbiam!!

    +1
  • 5 lutego 2014
    domina71

    łatwizna! próbowałam kilka miesięcy temu to robić i na pewno powtórzę w Tłusty Czwartek

    +0
  • 5 lutego 2014
    Patison

    super! bardzo prosty przepis na pączki

    -1
  • 4 lutego 2014
    wiklinowykret

    Stynula! Świetny pomysł z tym kieliszkiem wódki!

    +0
  • 1 lutego 2014
    Konczi

    Dla mnie to smaczne :)

    +0
  • 16 stycznia 2014
    walczak72

    małe słodkie pączusie, pyszności

    +0
  • 24 listopada 2013
    XxXTouchMeXxX

    Bardzo dobre :)

    +0
  • 3 marca 2011
    stynula

    Do masy dodałam jeszcze kieliszek wódki. Pączki nakałdałam łyżeczką do herbaty (wychodziłay takie fajne, foremne, dosłownie na dwa kęsy). Zamiast cukru pudru dałam polewę czekoladową. Pycha, mało pracy, a pączki na prawdę pyszne.

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Pączki twarogowe

Wydrukuj przepis

Pączki twarogowe

Zgłoś przepis do moderacji