Surówka marchewkowa

Oceń ten przepis!

5/5 5 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Marchew i jabłka dokładnie umyć i obrać.
  2. Zetrzeć je na tarce małych oczkach.
  3. Dodać cytrynę i cukier puder do smaku, wymieszać.
  4. Podawać do obiadu.

Opis przepisu:

Pełna witaminy A surówka marchewkowa jest doskonałym dopełnieniem każdego obiadu. Pasuje zarówno do tradycyjnego mięsa, jak również do delikatnej ryby. Dzięki słodyczy miąższu z marchwi i kwaskowemu posmakowi jabłka, ta pomarańczowa surówka podkreśli smak i charakter każdej potrawy. Energiczny kolor marchewki oraz jej aromatyczny zapach podsyci apetyt każdego znawcy dobrej kuchni.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?