Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z buraczków i jabłek to świetny dodatek do mięs. Będzie stanowić ukoronowanie obiadu, bez którego trudno będzie sobie potem go wyobrazić. Według tego przepisu, będziecie mogli przechowywać sałatkę w słoikach, dzięki czemu jej świeżość będzie zachowana przez długi czas. Smacznego!
Przygotowanie
27 min
Krok 1
10 min
Buraczki ugotować, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
2 min
Jabłka obrać i również zetrzeć na tarce.
Krok 3
15 min
Cukier, ocet, sól, cebulę razem zagotować. Wszystko razem wymieszać, wkładać do słoików, pasteryzować 15 minut.
Krok 1
z
3
Buraczki ugotować, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
z
3
Jabłka obrać i również zetrzeć na tarce.
Krok 3
z
3
Cukier, ocet, sól, cebulę razem zagotować. Wszystko razem wymieszać, wkładać do słoików, pasteryzować 15 minut.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1