Pasta jajeczno-pieczarkowa

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 5

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę pokroić w prążki i podsmażyć na oleju.
  2. Pieczarki obrać, oczyścić i zetrzeć na tarce do jarzyn. Tak przygotowane pieczarki dodać do smażonej cebuli. Dusić wszystko razem, aż pieczarki puszczą sok.
  3. Jajka obrać i zetrzeć na tej samej tarce, co pieczarki. Kiedy wystygną smażone pieczarki odlać z nich wodę i połączyć z jajkami. Doprawić majonezem oraz przyprawami. Pasta do chleba gotowa.

Opis przepisu:

Znana wszystkim dobrze pasta jajeczna, tym razem z dodatkiem pieczarek. To połączenie zapewnia niesamowity smak i delikatność. Ukoronowaniem jest majonez dekoracyjny WINIARY, który świetnie dopełni nasz przysmak. Tak przyrządzona pasta idealnie sprawdza się na kanapki. Drugie śniadanie gotowe! Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?