Mielone w bułce

Oceń ten przepis!

4/5 4 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 22 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

4/5 4 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso połącz z bułką tartą, jajkiem i szczypiorkiem.
  2. Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
  3. Podziel mięso na cztery porcje, do każdej włóż (do środka) plaster sera, uformuj owalne kotlety.
  4. Kotlety usmaż na patelni na rozgrzanym oleju lub upiecz na ruszcie (ok. 15-20 minut).
  5. Paprykę pokrój w paski.
  6. Każdą bułkę przekrój na połowę, ale nie do końca, włóż liść sałaty, łyżkę Sosu czosnkowego, kotlet, plaster cebuli i pasek papryki.
  7. Bułki podawaj złożone, od razu po przygotowaniu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?