Pasta z żółtego sera z porami

Oceń ten przepis!

4/5 4 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 4

4/5 4 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser zetrzyj na tarce.
  2. Por oczyść z korzeni i twardych zielonych liści. Przekrój wzdłuż i starannie umyj, osącz i drobno pokrój.
  3. Śmietanę wymieszaj z Majonezem i musztardą.
  4. Wymieszaj z serem i porem. Przypraw do smaku. Ponownie wymieszaj,
  5. Podawaj z pieczywem.

Opis przepisu:

Kanapki są obowiązkowym elementem codziennego menu prawie każdego z nas. Jeśli nie masz pomysłu na dodatek do pieczywa, polecamy przepis na domową pastę z żółtego sera z porami. Baza serowa zyskuje charakteru nie tylko dzięki dodatkowi w postaci pora. Smak pasty serowej podkreśla kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY, musztarda i śmietana. Takie połączenie pozwala nam stworzyć idealną kompozycję, która jest prawdziwym przysmakiem do kanapek.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?